Scalda foto opleiding Medewerker marketing en communicatie

College voor Commerciële en Zakelijke Dienstverlening

Een carrière in de commerciële of zakelijke dienstverlening? Dan ben je bij Scalda College voor Commerciële en Zakelijke Dienstverlening aan het goede adres. Wij leiden jou op tot een stevige professional die klaar is voor de arbeidsmarkt of een hbo vervolgopleiding.

Naast theorielessen doe je veel ervaring op in de praktijk. Je loopt stages en voert opdrachten uit voor bedrijven en instellingen. We hebben daarvoor goede contacten met het bedrijfsleven en met instellingen in de regio.

Hou je van plannen, organiseren en adviseren? Heb je een talenknobbel, of juist talent voor het werken met cijfers? Met een opleiding in de Zakelijke Dienstverlening kun je gaan werken in een kantoor of aan een balie. Je ondersteunt met jouw deskundigheid anderen bij hun werkzaamheden.

Ben jij een echte ondernemer? Vind je het leuk om producten of diensten te verkopen en ga je graag met mensen om? Kijk dan eens naar onze opleidingen in de Commerciële Dienstverlening. Wij leiden je daar op voor functies in de bruisende en dynamische wereld van de handel en commerciële dienstverlening.

Heb jij interesse in een beroep in de handel, commercie of administratie?

Dan kun je bij ons terecht voor praktijkgerichte opleidingen op onze vestigingen in Middelburg en Terneuzen. Enthousiaste en deskundige teams verzorgen deze opleidingen, met veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en met begeleiding op maat. Bij ons volg je een opleiding voor doeners. Naast theorielessen doe je dus veel ervaring op in de praktijk. Je loopt stages en voert opdrachten uit voor bedrijven of instellingen. Daarvoor hebben we goede contacten met het bedrijfsleven en met instellingen in de regio. We zorgen er voor dat je goed wordt voorbereid op je toekomstige baan of op een vervolgopleiding in het hbo.

Zakelijke dienstverlening

Duizend mogelijkheden voor duizendpoten

Zie jij jezelf in de toekomst werken in een kantoor of aan een balie? Wil je andere mensen met jouw deskundigheid ondersteunen bij hun werkzaamheden? Hou je van plannen, organiseren, adviseren? Heb je een talenknobbel, of juist talent voor het werken met cijfers? Als professional in de zakelijke dienstverlening kun je in de meest uiteenlopende bedrijven en instellingen aan de slag.

Contactpersoon: Bianca van der Meijden

 

Commerciële dienstverlening

Altijd op zoek naar een goede deal?

Ben jij een echte ondernemer, vind je het leuk om producten of diensten te verkopen en ga je graag met mensen om? Kijk dan eens naar onze commerciële opleidingen, waar wij je opleiden voor functies in de bruisende en dynamische wereld van de handel en de commerciële dienstverlening.

Contactpersoon: Edwin van Prooijen

 • scalda drop
  Scalda foto opleiding Medewerker marketing en communicatie
  Voor mij is dit de ideale opleiding, omdat je er veel leert en je er veel richtingen mee uit kunt.
  Lukas de Hamer
  Medewerker marketing en communicatie
 • scalda drop
  Je houdt contacten met andere afdelingen en met externe relaties om te netwerken en allerhande zaken te regelen en te organiseren, je bent de rechterhand van de directeur of manager.

Contactinformatie

Bezoekadres Middelburg: Podium 15
4337 WV Middelburg

Bezoekadres Terneuzen: Vlietstraat 11a
4535 HA Terneuzen

Postadres Middelburg: Postbus 7047
4330 GA Middelburg

Postadres Terneuzen: Postbus 102
4530 AC Terneuzen

0118 - 55 83 00
0118 - 55 83 01