Voor bedrijven

Stage of leerwerkplek beschikbaar?

Onze studenten zijn regelmatig op zoek naar een stageplaats of leerwerkplek. Zoekt u een stagiair en/of een BBL-medewerker? En wilt u uw stagevacature melden? Dan kunnen wij voor een geschikte match zorgen!

Beschikt u over de juiste erkenning en heeft u een vacature? U kunt uw vacature melden bij onze medewerkers van de BPV-bureaus van Scalda. Mochten zij nadere informatie van u nodig hebben, dan nemen zij contact met u op. 

Mocht uw organisatie nog niet erkend zijn, dient er eerst een erkenning aangevraagd te worden.

Er is een verschil tussen de Beroepsopleidende Leerweg (BOL) en de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL). Dit uit zich onder andere in het aantal uren dat de stagair stageloopt en de duur van de stage. Bij de BOL is er sprake van vastgestelde stageperiodes door het schooljaar heen voor de verschillende leerjaren. Het kan zijn dat de stagiair in een bepaalde periode beschikbaar is terwijl u de vacature heeft gemeld voor een andere periode. In de BBL-variant volgt een student één dag per week de lessen op school en is de overige dagen gedurende de duur van zijn opleiding aan het werk.

Wilt u meer weten? Mail dan naar: [email protected]

Omhoog