Opleiding gerelateerde kosten

Naast het les- of collegegeld zijn er nog andere opleidingsgerelateerde kosten, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van leermiddelen en lesmaterialen. Deze kosten verschillen per opleiding en worden vastgesteld door de colleges. Op de opleidingspagina’s vind je de specifieke kosten van jouw opleiding. Voor de opleidingsgerelateerde kosten krijg je geen factuur. Je dient deze leermiddelen te bestellen via de Scalda Studie Shop.

Wanneer je je bij Scalda inschrijft voor een opleiding krijg je een brief met daarin inlogcodes voor de Scalda Studie Shop. In de Scalda Studie Shop staan alle benodigdheden voor je opleiding weergegeven. Per artikel staat aangegeven bij welke leverancier je dit artikel kunt bestellen of dat het een leverancier naar keuze mag zijn. Ook zijn er artikelen, zoals bijvoorbeeld licenties, deelname aan excursies en het huren van een kluisje die je via de Scalda Studieshop kunt betalen middels Ideal. In de Scalda Studie Shop is een mogelijkheid om gespreid te betalen wanneer het bedrag dat je dient te voldoen via de Scalda Studie Shop hoger is dan € 100,-.

Tevens staan in de Scalda Studie Shop diverse documenten opgenomen die belangrijk zijn om te weten voor je opleiding.

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over de schoolkosten, dan kun je contact opnemen met de desbetreffende teamleider van jouw opleiding. Heb je andere vragen, bijvoorbeeld over de betalingen of de Scalda Studie Shop, dan kun je tussen 13.00 – 16.30 uur contact opnemen met onze afdeling Finance & Control. Het telefoonnummer is 0118 55 89 63 of e-mail naar [email protected].

De student is verantwoordelijk voor het tijdig bestellen van de benodigde lesmaterialen. Het is belangrijk dat je bij de start van je opleiding hier over beschikt zodat deelgenomen kan worden aan de lessen.