HZ Cult

HZ Cult heeft studenten uit Zeeland heel wat te bieden. Door mee te doen aan dit unieke en afwisselende cultuurprogramma, kun je vrije studiepunten verdienen en krijg je korting op entreeprijzen voor onder meer films, theatervoorstellingen, concerten en excursies. Niet voor niets doen jaarlijks wel vijfduizend studenten mee aan HZ Cult! Jij toch ook?

Programma 2016-2017

HZ Cult biedt je een mooi jaarprogramma, waarbij je kunt kiezen uit verschillende activiteiten. Hoogtepunten in het programma van komend schooljaar zijn onder meer concerten van Fresku, Maaike Ouboter en het hip hop sprookje ‘Watskeburt?!’ in samenwerking met de Jeugd van Tegenwoordig. Meer een liefhebber van film of theater? De films Bridge of Spies en The Hatefull Eight staan op het programma, evenals de theathershow Jeans en danssensatie 155. Specials in het programma 2016-2017 zijn o.a. een bezoek aan winterfestival Wonderstroom en deelname aan een Fashion Hunt in Antwerpen.

Spelregels

Als je een studie volgt bij één van de colleges van Scalda, dan kun je aan HZ Cult deelnemen. Bij sommige opleidingen neem je deel aan HZ Cult als onderdeel van het lesprogramma. Bij andere opleidingen is dat niet en neem je zelf deel, in sommige gevallen kun je daarmee je vrije ruimte (studiepunten) invullen. 

De kaartverkoop voor HZ Cult verloopt via de website www.hzcult.nl. Sinds kort kun je ook via je smartphone gemakkelijk kaarten bestellen, surf dan naar www.hzcult.nl/mobile. De betaling verloopt via iDEAL (of PayPall), waarna je een elektronisch toegangsbewijs krijgt toegestuurd via je e-mailadres. Meer informatie over de voorwaarden en kaartverkoop vind je op de website van HZ Cult.

Schrijf je in!

HZ Cult biedt jou in vele gevallen fikse kortingen bij onder meer concerten, films en theatervoorstellingen. Het is ook mogelijk om een introducé mee te nemen die niet bij Scalda studeert, de HZ Cult korting geldt dan niet. Je kunt kaarten bestellen tot de dag van de voorstelling, maar let op: populaire voorstellingen zijn snel volgeboekt. Wees er dus snel bij en schrijf je nu in!

Wil je meer weten over HZ Cult bij Scalda? Mail naar Martin Schieman, contactpersoon HZ Cult binnen Scalda via [email protected].

 

Contactinformatie

Heb je nog vragen over kaarverkoop, busvervoer of iets anders?

Dan kun je contact opnemen met

Martin Schieman
locatie ZEP Middelburg
[email protected]
of telefoon/sms/WhatsApp
op 06-46086638