Opleidingsgerelateerde kosten

Naast het les- of collegegeld zijn er nog andere opleidingsgerelateerde kosten, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van leermiddelen en lesmaterialen. Deze kosten verschillen per opleiding en worden vastgesteld door de colleges. Op de opleidingspagina’s vind je de specifieke kosten van jouw opleiding. Voor de opleidingsgerelateerde kosten krijg je geen factuur. Je dient deze leermiddelen te bestellen via de MBOwebshop.

Wanneer je je bij Scalda inschrijft voor een opleiding krijg je rond 1 augustus bericht met daarin een toelichting hoe je kunt inloggen in MijnScalda. MijnScalda is het webportaal van Scalda waarin studenten, ouders/verzorgers, stagebedrijven en medewerkers toegang krijgen tot op hen toegespitste informatie, nieuws en applicaties. 

Via MijnScalda heb je toegang tot de MBOwebshop, waar je ziet welke leermiddelen je nodig hebt en waar je ook je leermiddelen kan bestellen. Ook boeken zijn via de MBOwebshop te bestellen indien van toepassing. De MBOwebshop gaat vanaf 1 augustus open. Heb je reeds een inlogcode voor MijnScalda log dan vanaf 1 augustus in om je leermiddelen voor aankomend schooljaar te regelen.

Heb je vragen of problemen tijdens het bestellen in de MBOwebshop? Dan kun je contact opnemen met de helpdesk van de MBOwebshop:
Telefonisch tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur: 020-210 55 50 of via [email protected].

De student is verantwoordelijk voor het tijdig bestellen van de benodigde lesmaterialen. Het is belangrijk dat je bij de start van je opleiding hier over beschikt zodat deelgenomen kan worden aan de lessen.