Schoonheidssalon

Informatie over de Schoonheidssalons in Goes

De Schoonheidssalons zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 16.30 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten. In de bijlage vind je het aanbod van onze salons. De salons worden gerund door niveau 3 en niveau 4 studenten van de opleiding allround schoonheidsspecialist. De begeleiding van deze studenten gebeurt door docenten en instructeurs. Er wordt gewerkt met producten van het merk van Francie Cosmetics. Ook is het mogelijk producten te kopen.

Dames zijn ook welkom als lesmodel. Tegen een gereduceerd tarief wordt er een gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling gegeven. Een voorwaarde voor lesmodellen is dat studenten allerlei onderdelen mogen oefenen, terwijl in de salons naar de wens van de cliënt wordt gewerkt. Een lesmodel moet de volledige lestijd aanwezig zijn, terwijl in de salons halfuur- tot 3 uurs behandelingen worden gepland. De heren zijn alleen welkom in de salon.

Wil je eens lekker ontspannen en je huid op de juiste wijze laten verzorgen? We verwelkomen je graag in onze Schoonheidssalons.

Team Schoonheidsverzorging 
College voor Gezondheidszorg en Uiterlijke Verzorging
Bessestraat 4, Goes 
Afsprakenbureau: 0113 55 82 80

Prijslijst Schoonheidssalon