Samen maken we Zeeland

Omoda

Cor van 't Veer werkt als buddy voor logistiek medewerkers bij het succesvolle Zeeuwse bedrijf Omoda. Toen het bedrijf net opgericht was, was Omoda al een bekende naam in Zeeland. Tegenwoordig is Omoda zelfs ver buiten Zeeland actief, met winkels in België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. Maar nog altijd vanuit hun hoofdkantoor en distributiecentrum in het Zeeuwse Zierikzee, met uitzicht op de Oosterschelde. Met 31 winkels en een online webshop is het uitgegroeid tot een grote populaire fashionretailer. Bij Omoda werkt Cor in het distributiecentrum en zorgt hij onder andere voor de bevoorrading van de Omoda-winkels. En Cor werkt hier niet alleen: aan zijn zijde staat Scalda-student Dante Punt.

Samen maken we Zeeland | Omoda


Veel verantwoordelijkheid

Dante volgt onze opleiding Logistiek medewerker. Bij Omoda is hij even geen student meer: hier bewaakt hijhet logistieke proces. Zo lost hij problemen met machines op en houdt hij deze in zijn beheer. En dit doet hij met trots:

'Als ik na een lange dag alle pakketjes verstuurd heb en dan met een goed gevoel naar huis kan: dat voelt dan het allerbeste'.

Meer jongeren naar Zeeland

“Omoda is een zeer belangrijke werkgever voor provincie Zeeland”, benadrukt Cor. Als groot bedrijf met een Zeeuws middelpunt wil hij jongeren helpen zich te ontwikkelen tot echte professionals. Hij hoopt op een toekomst waar Zeeuwse jongeren in de provincie kunnen werken en wonen. Door hen te verwelkomen bij Omoda draagt hij hieraan bij.

Grote ambitie

Dante ziet ook een mooie toekomst in Zeeland voor zichzelf. Hij heeft de ambitie om over vijf jaar logistiek manager bij Omoda te zijn. Als logistiek medewerker ziet hij problemen die een manager misschien niet ziet. Die problemen wil hij als toekomstig manager oplossen. Zo maken wij Zeeland samen met Cor en Dante aantrekkelijker voor jongeren.

Ontdek Omoda via omoda.nl

Als ik na een lange dag alle pakketjes verstuurd heb en dan met een goed gevoel naar huis kan: dat voelt dan het allerbeste.

Dante Punt
student opleiding Logistiek medewerker

Ook samenwerken met Scalda?

Samen met meer dan 5.000 bedrijven, instellingen en overheden leiden we échte vakmensen op. Voor nu en voor in de toekomst. Heb jij een bijzonder verhaal en wil jij ook samen met ons Zeeland maken? Deel het met ons.

Neem direct contact op

Omhoog