Kapsalon Hairport

Kapsalon Hairport

Kapsalon Hairport wordt gerund door studenten van de opleidingen Haarverzorging, en daar zijn we trots op! Deze studenten worden begeleid door onze docenten en instructeurs. We nodigen u van harte uit om een bezoekje te brengen aan onze salon. Het doel van de kapsalon is dat studenten leren in een zo realistisch mogelijke praktijksituatie. Daarvoor is het natuurlijk enorm leuk wanneer er zoveel mogelijk afspraken worden ingepland en vele cliënten mogen worden geholpen. U wordt behandeld in een rustige, professionele omgeving en in een persoonlijke sfeer. Zien we u snel?

Afspraak maken

Eens langskomen? U kunt een afspraak maken via ons boekingssysteem, per telefoonnummer 0113 - 55 80 34 of e-mailadres [email protected].

Openingstijden

We verwelkomen u graag bij Hairport of in de les. Kapsalon Hairport is geopend op:

  • Maandag van 13.00 tot 16.30 uur
  • Dinsdag van 11.00 tot 16.30 uur
  • Woensdag van 09.00 tot 16.30 uur
  • Donderdag van 10.30 tot 16.00 uur
  • Vrijdag gesloten

Tijdens de schoolvakanties en examenweken zijn wij gesloten. 

Prijslijst 2023/2024

In de bijlage vindt u het aanbod van kapsalon Hairport. In de salon wordt gewerkt met een luxe productenlijst van het merk Keune. Deze producten zijn ook in de salon te koop. Let op, u kunt bij ons alleen per PIN betalen!

Prijslijst kapsalon Hairport

Modellen gezocht

Wilt u graag een haarbehandeling voor een leuke prijs? Laat u dan verrassen door één van onze studenten van de opleidingen Haarverzorging. Meld u aan als model en stuur een e-mail met uw gegevens naar [email protected]. Na contact met één van onze studenten of docenten zal aan de hand van uw wensen een passende afspraak worden gemaakt.

Bezoek ons

Bessestraat 4
4462 CM Goes

0113 55 80 34
Omhoog