De Huidsalon

De Huidsalon

We verwelkomen je graag in de Huidsalon of in de les. De Huidsalon is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 16.00 uur. Je kunt een afspraak maken via tel. 0113 558280. De Huidsalon wordt gerund door studenten niveau 3 en 4 van de opleiding (Allround) Schoonheidsspecialist. Deze studenten worden begeleid door onze docenten en instructeurs.

In de bijlage vind je het aanbod van de Huidsalon. In de salon wordt gewerkt met de producten van het merk Francie Cosmetics. Deze producten zijn in de salon te koop.

Branchemaatregelen

In de Huidsalon houden we ons aan de huidige branchemaatregelen. De schoonheidsspecialist draagt voor, tijdens en de behandeling een mondneusmasker. De klant draagt vanaf binnenkomst een mondneusmasker en verwijdert deze zelf als de behandeling in het gezicht start. Zodra de behandeling in het gezicht eindigt, doet de klant zelf het mondneusmasker weer op. Bij behandelingen aan het lichaam draagt de cliënt het mondneusmasker tijdens de volledige behandeling.

Modellen gezocht

Wil jij graag een schoonheidsbehandeling voor een leuke prijs? Laat je dan verrassen door één van onze studenten van de opleiding Schoonheidsverzorging. Meld je aan als model en stuur een e-mail met je gegevens naar [email protected]. Na contact met één van onze studenten of docenten zal aan de hand van je wensen een passende afspraak worden gemaakt.

Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten. 

Prijslijst 2022/2023

Download hier onze brochure met alle behandelingen en prijzen.

Brochure 2022/2023

Contactinformatie

Bessestraat 4
4462 CM Goes

0113 55 82 80
Omhoog