Restaurant Jongleert header

Restaurant Jongleert

Ons restaurant wordt zowel in de keuken als in de bediening gerund door studenten, en daar zijn we trots op! We nodigen u van harte uit om een bezoekje te brengen aan ons restaurant. Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Daarvoor is het natuurlijk enorm leuk wanneer het restaurant goed bezet is, en we een zo divers mogelijk publiek mogen ontvangen. Zien we u snel?

Reserveren

Om uw beleving bij ons schoolrestaurant zo goed mogelijk te laten verlopen, willen wij u vragen van tevoren te reserveren en eventuele wensen betreffende allergieën, dieet en of voedingsgewoonte kenbaar te maken.

Reserveren bij Jongleert

Restaurant Jongleert


Lunch

De lunch serveren we in maart op maandag tot en met donderdag van 12.00 uur tot 14.00 uurWilt u een snelle lunch dan wijzen we u op ons 12 -uurtje, een heerlijk verse soep van de dag en wisselende lekkernijen.

Het komt sporadisch voor dat er een andere menukaart of een aangepast menu aangeboden wordt.

Lunch menu bekijken

Diner

Voor het diner bent u in maart welkom op maandag, woensdag en donderdag van 17.00 uur tot 20.00 uur en kunt u een keus maken uit onze vernieuwde kaart met heerlijke specialiteiten.

Het komt sporadisch voor dat er een andere menukaart of een aangepast menu aangeboden wordt.

Diner menu bekijken

Green Key & Duurzaamheid

Restaurant Jongleert is Green Key gecertificeerd. Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

Dat betekent dat we er alles aan doen om het milieu te sparen zonder dat u moet inleveren op comfort en kwaliteit. Daarnaast maken we gebruik van zo veel mogelijk duurzame materialen en producten. Wordt er wanneer de bezoeker dat wenst kraanwater geserveerd, serveren we een kleinere portie wanneer u dit verzoekt, kan er om een foodiebag gevraagd worden wanneer u de maaltijd niet helemaal op kunt en worden er uitgebreide mogelijkheden aangeboden om vegetarisch te eten. Kom meer te weten over Green Key

Op de hoogte blijven?

Wil je graag op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen rondom Jongleert en de laatste updates ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte. 

Ja, ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Bezoek ons

Podium 15
4337 WV Middelburg
Tel: 0118 55 83 65
E-mail: [email protected]

Openingstijden

Maandag 12.00 - 13.30 uur
Dinsdag 17.30 tot 20.00 uur
Woensdag 12.00 tot 13.30 uur
Donderdag 12.00 tot 13.30 uur en 17.30 tot 20.00 uur

Onze openingstijden kunnen weleens wisselen (bijvoorbeeld door de wisseling van onderwijsperiodes). U kunt via de reserveringstool altijd zien of we op de gewenste dag open zijn voor lunch en/of diner.

 

Restaurant Jongleert

Omhoog