Restaurant Jongleert header

Restaurant Jongleert

Ons restaurant wordt zowel in de keuken als in de bediening gerund door studenten, en daar zijn we trots op! We nodigen u van harte uit om een bezoekje te brengen aan ons restaurant. Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Daarvoor is het natuurlijk enorm leuk wanneer het restaurant goed bezet is, en we een zo divers mogelijk publiek mogen ontvangen. Zien we u snel?

Reserveren

Om uw beleving bij ons schoolrestaurant zo goed mogelijk te laten verlopen, willen wij u vragen van tevoren te reserveren en eventuele wensen betreffende allergieën, dieet en of voedingsgewoonte kenbaar te maken.

  • Let op! Onze studenten genieten op dit moment van een welverdiende vakantie, vanaf begin september zijn we weer geopend.

Reserveren bij Jongleert

Restaurant Jongleert


Lunch

De lunch serveren we op woensdag van 12:00 tot 13:30. We werken met een wisselende menukaart met voldoende keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Wilt u een snelle lunch dan wijzen we u op ons 12-uurtje, een heerlijk verse soep van de dag en wisselende lekkernijen.

Diner

We serveren het diner op maandag en dinsdag van 17:30 tot 20:30 uur. We werken met een wisselende menukaart met voldoende keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ook onze vegetarische gasten kunnen we genoeg keuze bieden.

2 gangen: € 22,50
3 gangen: € 27,50
4 gangen: € 32,50

Green Key & Duurzaamheid

Restaurant Jongleert is Green Key gecertificeerd. Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

Dat betekent dat we er alles aan doen om het milieu te sparen zonder dat u moet inleveren op comfort en kwaliteit. Daarnaast maken we gebruik van zo veel mogelijk duurzame materialen en producten. Wordt er wanneer de bezoeker dat wenst kraanwater geserveerd, serveren we een kleinere portie wanneer u dit verzoekt, kan er om een foodiebag gevraagd worden wanneer u de maaltijd niet helemaal op kunt en worden er uitgebreide mogelijkheden aangeboden om vegetarisch te eten. Kom meer te weten over Green Key

Op de hoogte blijven?

Wil je graag op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen rondom Jongleert en de laatste updates ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte. 

Ja, ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Bezoek ons

Podium 15
4337 WV Middelburg
Tel: 0118 55 83 65
E-mail: [email protected]

Openingstijden

Maandag 17.30 - 20.30 uur
Dinsdag 17.30 tot 20.30 uur
Woensdag 12.00 tot 13.30 uur

  • Let op! Onze studenten genieten op dit moment van een welverdiende vakantie, vanaf begin september zijn we weer geopend.

Onze openingstijden kunnen weleens wisselen (bijvoorbeeld door de wisseling van onderwijsperiodes). U kunt via de reserveringstool altijd zien of we op de gewenste dag open zijn voor lunch en/of diner.

 

Restaurant Jongleert

Omhoog