Richting Horeca en Bakkerij

Bakkerij

Er gaat niets boven de geur van vers brood of de smaak van fijne banketproducten. Wanneer je je dagelijks in onze hypermoderne en goed uitgeruste bakkerij bevindt, ben je niet alleen een vroege vogel, maar ook een geluksvogel!  Bij onze bakkerij opleidingen leer je van bloem, boter en gist de meest heerlijke producten te maken.

Droom jij ervan om net zulke mooie producten te maken als in het programma Heel Holland Bakt? Of ben je jaloers op de luxe lekkernijen die in de bakkerij liggen? Bij onze bakkerij opleidingen leer je hoe je dit precies voor elkaar krijgt.

Leren en werken in onze bakkerij "Puur Gebakken"

Je gaat bij ons aan de slag in een eigen bakkerij, met bijpassende bakkerswinkel. Tijdens de praktijklessen krijg je een eigen werktafel en maak je broden, zoete lekkernijen en luxe broodjes. Uiteraard mag je dat wat je hebt gemaakt meenemen naar huis, maar een deel verkopen we ook aan échte klanten in onze bakkerswinkel. Blijft er iets over? Dan doneert Scalda dit aan de voedselbank. Zo leer je de bakkerswereld van a tot z kennen.

Podium, Middelburg
Contactinformatie

Bezoekadres: 
Podium 15
4337 WV Middelburg

0118 - 55 83 00
Omhoog