Cursus veilig werken bosmaaier

Veilig werken met de bosmaaier - herhaling

Overig

De praktische herhalingstraining Veilig werken met de bosmaaier is voor medewerkers van gemeenten, recreatiegebieden, groenbedrijven, hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijven die willen werken aan deskundigheidsbevordering zodat ze voldoen aan de geldende Arbo-verplichtingen. Je leert op een veilige en verantwoorde manier van gras-, kruid- en houtige gewassen maaien. Bij bosmaaien gaat niets boven aandacht voor veiligheid en gezondheid.

Onzorgvuldig gebruik van bosmaaiers kan (ernstig) letsel veroorzaken. Tijdens deze cursus leer je de bosmaaier op een veilige, verantwoorde en ergonomische manier te gebruiken zodat jij en de mensen om je heen veilig zijn. Tijdens de praktijk word je beoordeeld en geobserveerd door onze trainer.
In deze herhalingstraining komen de meest recente inzichten, technieken en ontwikkelingen aan bod:

  • Veiligheid
  • Onderhoud van de bosmaaier en het herkennen/oplossen van kleine storingen
  • Ergonomie (werkhouding & technieken)
  • Praktijkopdrachten (juiste inzet van de bosmaaier)

Duur
De herhalingstraining Veilig werken met de bosmaaier duurt 1 dag.

Er zijn geen specifieke voorwaarden voor je deelname. De herhalingstraining Veilig werken met de bosmaaier is speciaal voor medewerkers van gemeenten, recreatiegebieden, groenbedrijven, hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijven.

De kosten van de herhalingstraining bedragen € 260,- (ex. BTW).

Bij een voldoende beoordeling van de training wordt je certificaat verlengd. Je ontvangt een (nieuw) pasje met een geldigheidsduur van 5 jaar.

Meer informatie of inschrijven

Het is ook mogelijk om deze training In Company uit te voeren. Vraag naar de mogelijkheden om de training op jouw locatie voor meerdere kandidaten te verzorgen. Wil je meer informatie of inschrijven voor de training Veilig werken met de bosmaaier - herhaling? Stuur een mail naar [email protected] ter attentie van Dennis Plessius.

Routebeschrijving
Vul hieronder je vertrekpunt in en maak een routebeschrijving naar onze locatie.

Omhoog