WrX! Experience

6 juni, 2019

Op vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni organiseren wij WrX! Experience, in samenwerking met diverse Zeeuwse organisaties. Dit weekend bestaat uit een WrX! Bedrijventour door heel Zeeland op 14 juni én het WrX! Job Festival op 15 juni in de Machinefabriek Vlissingen. Een weekend waar werken in Zeeland centraal staat! Studenten en werkzoekenden maken kennis met verschillende bedrijven op een interactieve manier. Deelname is voor beide dagen gratis.

Bedrijventour
Op vrijdag 14 juni vindt de WrX! Bedrijventour plaats. Deze tour gaat langs verschillende Zeeuwse bedrijven die plaats hebben voor nieuwe werknemers. Ook onze deuren staan deze dag open.

Er zijn rondleidingen op de volgende locaties:

  • Scalda, Podium 15 in Middelburg, sectoren Dienstverlening, Veiligheid en Gastvrijheid van 10.00 – 11.00 uur.
  • Scalda, Edisonweg 4a in Vlissingen, sectoren Maritiem, ICT & Techniek van 12.00 - 13.00 uur.
  • Scalda, Vlietstraat 11a in Terneuzen, sectoren Zorg, Welzijn, Sport en Groen van 10.00 - 11.00 uur.

Wil jij deze dag kennis maken met Scalda, registreer je dan gratis

Job Festival
Op zaterdag 15 juni is Scalda aanwezig op het WrX! Job Festival met een stand waar je onder andere een profielfoto voor op LinkedIn kunt laten maken en een seminar over hybride docentschap ofwel hoe je jouw passie voor je vak kunt  overbrengen op jonge mensen.  [email protected] Job Festival vindt plaats tussen 10.00 en 16.00 uur in de Machinefabriek Vlissingen. Deelname is gratis, maar registreer je vooraf wel