Waar een wil is, is een weg: alles voor ons “goud” in Zeeland

Derde kick-off multidisciplinaire innovatie projecten
14 september 2020
Derde kick-off multidisciplinaire innovatie projecten

Coronatijden = nieuwe kansen. Met een doorzettingsvermogen en creativiteit wat we ook verwachten van de studenten in de projecten hebben we onze derde kick-off georganiseerd! Met een inspirerend verhaal over het belang van multidisciplinair leren werken van Diny Frauenknecht (waarvoor veel dank), een sneak preview ronde wat de studenten kunnen verwachten van de projecten en de presentatie en de matching van de vraagstukken was ons programma rond.

Mooie vraagstukken van opdrachtgevers Delmeco, Paree, H4A, Bosgrens, Kloosterboer, ABB, Luctor et Detector, Verbrugge, Van de Manacker en VKP! Waarvoor dank! Deze opdrachtgevers helpen ons in hun rol en met de opdracht met het creëren van een leeromgeving waarin creativiteit, probleemoplossend vermogen, klantgericht denken en handelen centraal staat. Learning by doing met echte opdrachten die er toe doen.

Ook de studenten van deze ronde worden meegenomen in het leren afbakenen van complexe innovatie opdrachten samen met de opdrachtgever, het blijven denken aan de belangen van de klant bij realisatie. Voor de opdrachtgevers realiseren ze een voorstel voor een innovatieve technische oplossing. Voor deze studenten de kans om zich te ontwikkelen niet alleen qua skills en vakdiscipline maar ook om ervaring op te doen met het leren agile werken en scrummen.

We hebben er weer zin in!

Omhoog