Update maatregelen COVID-19 - 25 juni 2021

25 juni, 2021

Zoals jullie waarschijnlijk weten, worden de corona maatregelen door de overheid versoepeld. Dat betekent ook iets voor Scalda.  Vanaf maandag 28 juni 2021 tot de zomervakantie is het dragen van mondkapjes op school niet meer verplicht, vooropgesteld dat we 1,5 meter afstand houden van elkaar. Daarom vragen we studenten om de looproutes in onze gebouwen aan te houden. We dragen nog wel mondkapjes in situaties waarin het houden van 1,5 meter afstand niet gegarandeerd kan worden. Het gaat met name om situaties in praktijklessen en –examens. Verder blijven de RIVM-richtlijnen van toepassing.

Verdere informatie krijgen de studenten via hun opleiding. Met vragen kunnen studenten terecht bij hun mentor, coach of studiebegeleider.

Wij wensen alle studenten heel veel succes met de afronding van dit bijzondere schooljaar. Geniet van de vrijheid die we met zijn allen in Nederland weer hebben. Al is het uiteraard ieder zijn eigen beslissing, we hopen dat onze studenten zich laten vaccineren, of dat al gedaan hebben. Let goed op jezelf en de mensen om je heen.