Update Coronamaatregelen 21 februari 2022

21 februari 2022
Actuele informatie over het coronavirus

De lockdown ligt eindelijk achter ons. Op 25 februari 2022 vervallen de meeste coronamaatregelen voor het onderwijs. Dat betekent voor Scalda dat na de voorjaarsvakantie alleen de basismaatregelen nog gelden: was geregeld je handen, nies in je elleboog, zorg voor goede ventilatie en blijf thuis bij klachten. Ook de oproep jezelf tweemaal per week preventief te testen, blijft. Je kunt nog steeds zelftesten aanvragen via www.zelftestonderwijs.nl

Rekening houden met elkaar 

Het blijft natuurlijk mogelijk vrijwillig een mondkapje te dragen. Laten we dat van elkaar accepteren, respect hebben voor elkaar! Wanneer je je, om wat voor reden dan ook, niet veilig voelt bij het loslaten van de maatregelen, ga dan altijd in gesprek met je mentor of coach. We kijken samen wat er mogelijk is. 

Vrijheid 

We gaan een periode in met meer vrijheid, dat is duidelijk. We hopen dat ons onderwijs nooit meer zo door dit virus beperkt zal worden. Dat we dat nooit zeker weten, weten we ook. We hebben deze crisis met zijn allen volgehouden. We wensen jullie nu een fijne vakantie! We hopen jullie daarna in alle vrijheid weer op school te ontmoeten.

Omhoog