Trap je schooljaar af met Kickoff Festival Zeeland

30 juli 2019

TERNEUZENScalda organiseert op woensdag 21 augustus in samenwerking met HZ University of Applied Siences en University College Roosevelt het Kickoff Festival Zeeland. Het festival wordt georganiseerd voor alle studenten in Zeeland met als doel samen het nieuwe studiejaar af te trappen en kennis te maken met alles wat Zeeland te bieden heeft.

Waar en wanneer?
Het Kickoff Festival Zeeland vindt plaats op de Markt in Middelburg. Het terrein is geopend van 15.00 tot 23.00 uur en is gratis toegankelijk. Je hebt geen ticket nodig om het festival te bezoeken.

Programma
Tijdens Kickoff Festival Zeeland staan er diverse artiesten op het podium. Famke Louise, met bekende hits als ‘op me monnie’ en ‘SLIDE’, DJ La Fuente, die in 2018 maar liefst 350 shows gaf over de hele wereld, maar ook The Partysquad, die al meer dan 10 jaar de Nederlandse festivals domineren.

Ook lokale artiesten zoals A-Styl, Team Peach, Ziggy en DJ Nikki staan voor onze studenten klaar op Kickoff Festival Zeeland. Jong talent staat geprogrammeerd in de HZ Cult Schirmbar in samenwerking met Kunstbende Zeeland. Daarnaast stellen diverse partners zichzelf voor tijdens de studentenmarkt.

Kickoff Festival Zeeland
Kickoff Festival Zeeland is een gezamenlijk initiatief van de drie Zeeuwse onderwijsinstellingen HZ University of Applied Sciences, Scalda en University College Roosevelt en komt voort uit het eerdere introductiefestival dat in 2017 werd georganiseerd in het kader van M800. Het festival wordt georganiseerd met steun van Provincie Zeeland, M800 en sponsoren. Uiteindelijk moet Kickoff Festival Zeeland een terugkerend evenement worden dat om het jaar plaatsvindt in Vlissingen en Middelburg.

Voor meer informatie en alle huisregels, bekijk www.kickofffestival.nl

Omhoog