Top 10 notering voor Scalda in Mbo Keuzegids 2018

14 december, 2017

Vandaag verschijnt de Mbo Keuzegids 2018. In de keuzegids worden de prestaties van alle mbo opleidingen met elkaar vergeleken. Scalda heeft haar positie in de top 10 van brede mbo-scholen verstevigd.  De gedeelde negende plaats in de ranglijst van 2017 is ingeruild voor een ‘volle’ negende plaats voor 2018.

De Scalda opleidingen in de domeinen Maatschappelijk Werk, Pedagogisch Werk, Onderwijsassistent, Publieke Beveiliging, Defensie, Laboratoriumtechniek, Medisch Assistenten en Schilderen mogen het predicaat Mbo Keuzegids Topopleiding 2018 voeren. In de domeinen Laboratoriumtechniek en Maatschappelijk Werk worden de topopleidingen van Scalda als beste van Nederland beoordeeld. De Mbo Keuzegids 2018 topleidingen in de domeinen Pedagogisch Werk, Onderwijsassistent, Medische Assistenten en Schilderen kunnen bogen op een notering in de top 3.

Onder de noemer Werken aan Waarde(n)vol Onderwijs werkt Scalda aan de verdere verbetering van de kwaliteit van het onderwijs. Het onderwijs zal in de komende jaren nog dichter bij de praktijk van de werkvelden en dichter bij de studenten worden georganiseerd. Door het slim organiseren van het onderwijs kan een zo breed mogelijk aanbod van kwalitatief hoogwaardige mbo-opleidingen duurzaam in en vanuit Zeeland worden gerealiseerd.