Taaltraining voor anderstaligen (NT2) in scholierencentrum Time Out in Oostburg

11 juli, 2016

Is Nederlands niet je moedertaal en wil je je Nederlandse woordenschat uitbreiden of verbeteren? Scalda organiseert een taaltraining (NT2) in scholierencentrum Time Out in Oostburg.  Kom gerust vrijblijvend kennismaken op dinsdag-, woensdag- of donderdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur.

De lessen zijn gericht op niveauverhoging en verbetering van de vier vaardigheden lezen, schrijven, begrijpen en spreken aan de hand van thema’s die dicht bij de belevingswereld van de student staan. Onder begeleiding van deskundige docenten die oog hebben voor ieders leertempo en niveau wordt er gewerkt aan de uitbreiding van de woordenschat.

De lessen vinden plaats in het scholierencentrum ‘Time-Out’ op het terrein van het Zwin College in Oostburg. De hoofdingang is aan de Torenweidelaan. De lessen worden gegeven op dinsdag (hele dag) en op woensdag- of donderdagochtend.

Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met mevrouw Elise Wisse via 06 27 35 95 26 of stuur een e-mail naar [email protected]