Studenten Toerisme strijden om Toerisme Bokaal in Amersfoort

4 februari, 2019

Op dinsdag 5 en woensdag 6 februari wordt er in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort gestreden om de Toerisme Bokaal. In deze landelijke vakwedstrijd gaan 100 studenten van 25 mbo-instellingen met elkaar de strijd aan. Jimmy, Gijs, Bryan en Wesley, studenten van Scalda College voor Toerisme, doen ook mee aan de wedstrijd. Zij werken samen in teams van twee personen.

Na een voorronde bij Scalda zijn de volgende twee teams verkozen: Jimmy Schenk en Gijs Vader voor de categorie Travel en team Bryan Vink en Wesley van de Voorde voor de categorie Frontoffice. 

Op de eerste dag van het evenement krijgen studenten de kans om met elkaar kennis te maken. Daarnaast krijgen ze ook de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse workshops en zijn er expertise-balies aanwezig.

De volgende dag gaat de wedstijd echt beginnen en nemen de teams het tegen elkaar op in de categorieën Frontoffice, Leisure en Travel, ook worden er die dag diverse interactieve bedrijfspresentaties gegeven. De dag eindigt uiteraard met een spannende prijsuitreiking.

We wensen Jimmy, Gijs, Bryan en Wesley veel succes maar vooral heel veel plezier!