Studenten presenteren ideeën aan minister

17 mei, 2017

Maandag 15 mei was de oplevering van het project StudentLab in Tivoli Vredenburg te Utrecht. Studenten mbo en hbo uit het hele land kwamen bijeen om hun plannen voor te leggen aan schooldirecteuren, docenten. Zelfs aan de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Onze groep de Vooruitdenkers was ook aanwezig en had een eigen stand. We zijn met de Minister in gesprek gegaan over ons plan, wat we willen bereiken en waarom de onderwijsinstellingen ons plan moeten kiezen.

De minister was erg enthousiast en onder de indruk van wat wij er allemaal voor hebben gedaan. Ze heeft ons haar complimenten gegeven en veel succes toegewenst bij de vervolgstappen van het project.

Na de oplevering van StudentLab zijn wij snel doorgereden van Utrecht naar Scalda Middelburg. Hier zat het College van Bestuur van de HZ, Edudelta, Hoornbeeck en Scalda samen met andere directeuren en teamleiders. Dit gesprek ging ook over de verbetering van de aansluiting mbo-hbo Voor de aanwezigen hebben we ons project ook gepresenteerd. Na het verhaal waren ze erg tevreden en enthousiast over ons plan. Ze willen al te graag onze plannen aannemen om zo de aansluiting mbo-hbo zo optimaal mogelijk te laten voorlopen.