Studenten Motorvoertuigentechniek Dragen 4wheeldrive over voor Antwerpen-Banjul Challenge

2 oktober, 2018

Op maandag 1 oktober is bij de afdeling Motorvoertuigentechniek van Scalda in Vlissingen een 4wheeldrive overgedragen aan het “Team van onder de boom”. 

Het “Team van onder de boom” bestaande uit Jolanda en Jeanette gaat op 6 oktober aanstaande met een 4wheeldrive meedoen met de Antwerpen-Banjul Challenge. Door sponsoring wordt in deze Challenge geld ingezameld voor het goede doel. In dit geval de stichting ”The Gambian Children First”. Zij stimuleert tieners in Gambia om een beroepsopleiding te volgen, want naar school gaan is in Gambia niet vanzelfsprekend.

De reis begint op zaterdag 6 oktober in Antwerpen en Jolanda en Jeanette hopen op 25 oktober in Banjul Gambia te arriveren. De rit gaat over zo’n 7500 km en niet alleen over asfalt maar ook door de woestijn. Een geschikte auto is dan ook van groot belang. De auto wordt in Gambia via veiling verkocht en de opbrengst gaat naar de stichting. 

Studenten Motorvoertuigentechniek hebben de jeep geprepareerd en hopen ervoor te zorgen dat de dames zonder problemen met deze Jeep de uitdaging kunnen volbrengen!