Studenten MBO DANS GOES dansen eindpresentatie op 8 juli

10 juni, 2016

Moderne dans, hiphop, klassiek ballet: het komt allemaal voorbij in de spetterende choreografieën tijdens de eindpresentatie van studenten MBO DANS GOES in Theater de Mythe in Goes. De dansvoorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten à € 8 per stuk zijn voor aanvang te koop aan de kassa van theater de Mythe of te reserveren via [email protected]

De choreografieën tijdens de eindpresentatie zijn gemaakt door docenten van MBO DANS GOES, waaronder Tamara Arruti en Vera Sorber. Ook de studenten zelf hebben verschillende stukken gemaakt. 

MBO DANS GOES
MBO DANS GOES leidt op voor de opleiding dansleider (mbo-niveau 3) en danscoördinator (mbo-niveau 4). De dansvakken zijn: moderne en hedendaagse dans, klassiek ballet, jazzdans en urban, aangevuld met ondersteunende theorielessen. Ook wordt er een uitvoerende stage gelopen op het gebied van dansen, lesgeven en projecten.  Na het afronden van de opleiding kunnen studenten terecht als uitvoerend danser, als docent bij verschillende soorten dansscholen of doorstromen naar het hbo (tot nu toe is 100% van de studenten aangenomen bij de dansacademies). Ook het starten van een eigen dansschool behoort tot de mogelijkheden.