Street Dance Lesgevers opleiding bij MBO Dans Goes

9 november, 2015

Samenwerking met Steeve Austin is uniek in Nederland

MBO Dans Goes biedt in samenwerking met Steeve Austin (bekend als choreograaf van het RTL5/ VTM dansprogramma SYTYCD), , als eerste en enige in Nederland, dé Street Dance Lesgevers Opleiding van Steeve Austin aan. Gedurende zeven dagen krijgen de deelnemers een interactieve opleiding waarin de didactiek van het  lesgeven binnen Urban Dance centraal staat. De cursus wordt afgesloten met een examen en levert een certificaat op.

De cursus is bedoeld voor dansers die graag kwalitatief les willen geven in de competitieve, professionele danswereld. Daarbij is het doel van de cursus niet alleen de kennis van didactiek te vergroten maar ook zorgen voor persoonlijke groei. Er wordt daarom veel aandacht besteed aan de creativiteit en emotionele, inspirerende waarde van de les.

De lessen vinden plaats van 11 tot en met 17 december 2015, dagelijks van 9:00 uur- 16:00 uur, op de locatie MBO Dans Goes, Zwembadweg 1 in Goes. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. De cursus kost € 375. Aanmelden voor de opleiding kan tot 4 december via Marcia Smeding, artistiek leider MBO Dans Goes via [email protected]

Steeve Austin 

Steeve Austin heeft reeds 20 jaar ervaring als professioneel danser en lesgever. Hij reisde de wereld rond en leefde van en voor zijn passie. Naast het lesgeven, organiseert hij regelmatig evenementen en workshops. Hij richtte ook online dance classes op waarbij hij zijn passie, kennis en ervaring met veel enthousiasme en toewijding deelt met anderen. Zijn doel is om kennis, opleiding en knowhow zoveel mogelijk te verspreiden via zijn websites. Ondanks dat hij reeds veel van zijn dromen gerealiseerd zag, blijft hij verder dromen. Steeve Austin is choreograaf voor het televisieprogramma ‘So You Think You Can Dance’ in België en Nederland. Naast zijn drukke agenda als lesgever, choreograaf en coach, runt hij ook nog zijn eigen kledinglijn.