SDG Action Day Zeeland: 'Creating an SDG movement together'

21 september 2021

De Zeeuwse editie van de Sustainable Development Goals (SDG) Action Day vindt vrijdag 24 september plaats. HZ University of Applied Sciences, University College Roosevelt (UCR) en Scalda hebben samen met ondernemers, experts en studenten een mooi programma op poten gezet. Doel van de dag is om de SDG's verder op de kaart te zetten, dieper in te gaan op de doelen en deze dichterbij te brengen.

Klimaatmars

De SDG Action Day begint vrijdag 24 september om 9.00 uur met een klimaatmars van UCR op de Markt in Middelburg. Op deze dag hijsen de HZ , UCR en Scalda op de meeste locaties de SDG-vlaggen.

Activiteiten en workshops

Daarna zijn er bij de HZ in Vlissingen de hele dag activiteiten, waarin de SDG's centraal staan. Bekijk hier welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden. Voor de colleges is er een beperkt aantal plaatsen. Alle colleges zijn ook te volgen via een livestream.

Met onze deelname laten we zien dat ook Scalda deel uitmaakt van de mondiale beweging rondom SDG en zich inzet voor een groene, inclusieve, eerlijke en sterkere wereld.

Omhoog