Scalda verzorgt lentebox voor Vrienden van Tragel Benefiet

12 april 2021
Scalda horeca Tragel

Woensdag 14 april 2021 vindt het jaarlijkse Vrienden van Tragel Benefiet digitaal plaats. Scalda werkt al zo’n acht jaar met veel plezier samen met Stichting Tragel Zorg voor het Benefietdiner Vrienden van Tragel Zorg. Waar onze studenten voorgaande jaren een vijfgangendiner voor de deelnemende ondernemers bereidden, zorgen we dit jaar voor een ‘lentebox’ met twee heerlijke gerechtjes samengesteld door onze studenten en docenten. De ondernemers kunnen tijdens een live stream van Scalda docent Michiel Hardy de gerechtjes met zijn hulp afmaken en er daarna uiteraard heerlijk van genieten.

Wat is Vrienden van Tragel Benefiet?

Het benefietdiner wordt gehouden met als doel om fondsen te werven voor Vrienden van Tragel. De opbrengst wordt gebruikt om mensen met een beperking te ondersteunen bij goed leven.

De opbrengst van de avond gaat dit jaar naar smart-tv’s voor woonlocaties van Tragel. Met de komst van de coronapandemie is duidelijk geworden dat alternatieven voor bezoek en evenementen, zoals digitaal contact, heel belangrijk zijn. Niet iedere bewoner heeft daar de middelen voor of kan met deze technologie werken. Het geeft de bewoners meer mogelijkheden voor entertainment en om in contact te komen met familie en vrienden. Ook kan er deelgenomen worden aan de digitale evenementen zoals een bingo of digitale carnaval.

Omhoog