Scalda student Eline behaalt derde plek in strijd om Toerisme Bokaal

9 maart, 2017

Scalda student Eline Dorreman (linksonder op de foto) heeft tijdens de strijd om de Toerisme Bokaal 2017 de derde plek weten te bemachtigen. Op 7 en 8 maart was Leerhotel Het Klooster in Amersfoort het strijdtoneel van de Toerisme Bokaal 2017. Een landelijke wedstrijd waar zo’n 100 studenten Frontoffice, Reizen & Recreatie van 25 verschillende mbo-scholen aan mee doen. Zes studenten van Scalda College voor Toerisme uit Middelburg, waaronder Eline, waren na een voorronde geselecteerd om mee te doen.

Er werd gestreden in verschillende categorieën. Eke student van Scalda was gekoppeld aan één of twee studenten van een andere school. Op de eerste dag was er gelegenheid om met elkaar kennis te maken en de wedstrijdopdracht voor te bereiden. De tweede dag was de wedstrijddag. Aan het einde van de dag bleek dat Eline samen met haar groepje derde was geworden in de categorie Recreatie.

De studenten konden naast hun eigen wedstrijd, meedoen aan workshops, bedrijfspresentaties bezoeken en elkaars wedstijden bijwonen.