Scalda presenteert zichzelf tijdens de Studie Experience

2 december, 2015
Scalda presenteert zichzelf tijdens de Studie Experience

Donderdag 10 december vindt de Studie Experience plaats in de Zeelandhallen in Goes. Jaarlijks bezoeken zo’n 4500 leerlingen van het voorgezet onderwijs, mbo-studenten en hun ouders deze onderwijsbeurs. Als partner en grootste aanbieder van mbo-onderwijs in Zeeland mag Scalda hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Studie Experience is het studie- en beroepskeuze event waar leerlingen van het voorgezet onderwijs en studenten van het mbo de mogelijkheid krijgen kennis te maken met en ervaring op te doen bij de opleidingen en beroepen van de toekomst. De beurs wordt gehouden van 10.00 uur tot 21.00 uur in de Zeelandhallen in Goes en is gratis toegankelijk voor publiek. Parkeren kan voor de deur en is eveneens gratis. 

Scalda-stand 

Als partner van Studie Experience is Scalda ruim vertegenwoordigd met een grote beursstand. Vanuit deze stand worden potentiële studenten geïnformeerd over de vele opleidingsmogelijkheden die de onderwijsinstelling biedt. Natuurlijk zijn alle colleges aanwezig met zowel docenten als studenten om voorlichting te geven. Kortom de ideale gelegenheid om meer te weten te komen over een specifieke opleiding. 
Verder vinden er in en rondom de stand diverse leuke en interactieve activiteiten plaats. Zo heeft de horeca- en brood en banketopleiding van Scalda een eigen plek waar ze heerlijke koffies en streetfood gaan uitserveren. Daarnaast zal MBO Dans Goes een aantal spectaculaire optredens verzorgen en kunnen bezoekers bij de kappersopleiding terecht voor een hip kapsel.

Opzet beurs

 De diversiteit aan opleidingen en bedrijven maakt het voor de bezoekers uitermate interessant om naar de beurs te komen. Door de activiteiten waar bezoekers aan deel kunnen nemen is deze beurs voor iedereen een belevenis. Op de beurs staan diverse soorten exposanten; opleidingsinstellingen, zowel regulier als particulier, op mbo en hbo niveau, beroepsorganisaties, leer-/werktrajecten in o.a. techniek & zorg en de geüniformeerde beroepen.

Meer informatie 

Meer informatie over deze onderwijsbeurs is terug te vinden op:

www.studieexperience.nl