Scalda locatie Podium (ZEP) in Middelburg wordt verbouwd

11 november 2021

De Scalda locatie Podium in Middelburg wordt verbouwd. Per 9 januari 2022 verhuizen alle theorielessen tijdelijk naar twee andere Scalda locaties. De Open Dag van 19 november vindt nog wél plaats op locatie Podium (ZEP). Het gebouw aan het ZEP-terrein wordt verbouwd omdat de opleidingen die op dit moment gegeven worden op de Scalda locatie Ravensteijnweg in Middelburg begin volgend schooljaar naar de locatie Podium (ZEP) verhuizen. Mede daarom is de Scalda locatie Podium (ZEP) toe aan een make-over. De ruimtes moeten opnieuw ingedeeld worden en we streven ernaar om onze studenten in een moderne en fijne leer- en werkomgeving te kunnen laten studeren. Daarom is besloten dat het gebouw aangepast moet worden. Na de verbouwing zijn er nieuwe keukenfaciliteiten voor de horeca-opleidingen, is er een betere lucht kwaliteit en zijn de ruimtes aangepast met modernere faciliteiten.

Om de verbouwing plaats te kunnen laten vinden, wordt het theorie onderwijs tijdelijk verhuisd naar onze locatie aan de Ravensteijnweg in Middelburg en voor een beperkt aantal opleidingen naar het Stationspark in Goes. De verhuizing zal plaatsvinden in de kerstvakantie, zodat vanaf januari alles daar operationeel is.

Praktijklessen

Het praktijkonderwijs van de bakkerij opleidingen blijft op de locatie Podium (ZEP).

De praktijklessen voor de horeca worden vanaf 6 december tot en met 28 januari gegeven bij Van der Valk in Middelburg. De instructielessen voor de horeca worden verplaatst naar Terneuzen, locatie Vlietstraat. Met uitzondering van de instructielessen op de woensdagen, deze lessen worden verplaatst naar Heinkenszand en worden gegeven bij het Culinair Gilde Zeeland. Van 31 januari 2022 vinden de praktijklessen voor de horeca weer plaats op de locatie Podium (ZEP).

Omhoog