Scalda doet mee Fit2Workweek

24 oktober 2019
fit2work week

Maandag 18 t/m vrijdag 22 november organiseren Stichting Respont, Viazorg en Gors de Fit2WorkWeek.

Ook Scalda doet mee aan dit unieke initiatief voor de medewerkers uit de hulpverlening, zorg en het onderwijs. Op drie dagen worden op vijf locaties in Zeeland workshops aangeboden gericht op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, daarnaast worden er per locatie verschillende activiteiten verzorgd rondom dit thema. Medewerkers van de deelnemende organisaties kunnen kosteloos aanmelden voor dit aanbod via www.fit2workweek.nl

De deelnemende organisaties zijn:
ADRZ, Emergis, GGD Zeeland, HZ University of Applied Science, Juvent, Mondia scholengroep, Scalda, Ter Weel, Zorgsaam, Albero, Zorgstroom, Gors, Viazorg en stichting Respont.

Doel
Doel van deze week is om de HR containerbegrippen als duurzame inzetbaarheid en vitaliteit te vertalen naar de werkvloer. Niet iedereen blijft lang inzetbaar of wordt fit van hetzelfde, dus het is onze uitdaging en taak om de vertaalslag te maken naar de collega’s die op de werkvloer staan; op de groep, voor de klas, aan het bed, enz. Wat maakt dat zij geïnspireerd raken om de regie te nemen over hun loopbaan, hoe zorgen zij voor zichzelf?

Meer informatie
Geralda Jansen
Stichting Respont
[email protected]
0610602298

Omhoog