Programma inloopdagen

23 september 2021
inloopdagen scalda

Voor de zomervakantie hebben we onze inloopdagen al aangekondigd. Inmiddels is het programma bekend en staan de inloopdagen live in Intergrip. We zijn blij te zien dat jullie al zo actief de inloopdagen onder de aandacht brengen. We hebben al een leuk aantal aanmeldingen nu! We doen dan ook graag een beroep op jullie de leerlingen uit te nodigen hieraan deel te nemen. Deze studiekeuzeactiviteit is zeer interessant voor vierdejaars leerlingen die vorig jaar wellicht minder of geen voorlichtingsinformatie hebben ontvangen en toch dit jaar een studiekeuze moeten maken.

Er kunnen per inloopdag maximaal 15 leerlingen deelnemen. Een overzicht van de inloopdagen per opleidingsrichting is te vinden in Intergrip. Hier kunnen de leerlingen zich ook gemakkelijk aanmelden voor een inloopdag. Het programma van een inloopdag ziet er als volgt uit:

  • Rondleiding. De leerling krijgt een rondleiding om de sfeer van de school te ervaren.
  • Vragensessie. We geven informatie over de branche waarvoor de leerling zich heeft ingeschreven en dan is het tijd om vragen te stellen.
  • Activiteit. We gaan met elkaar een activiteit doen, zodat ze echt kunnen ervaren hoe het is om voor deze richting te kiezen.
  • Speeddates met studenten. Tijdens de inloopdag is de school ‘gewoon’ bezig. Dat betekent dat er studenten zijn. Tijdens de ‘speeddates’ komen de leerlingen in contact met onze studenten. Ze kunnen ze dan van alles vragen! Wie hun favoriete docent is of hoe de opleiding bevalt. Ze kunnen vooral dingen vragen waar de docent geen antwoord op kan geven.

Indien er nog vragen zijn over de inloopdagen kan je contact opnemen via [email protected].

Omhoog