Prijsuitreiking van deelname aan enquête van de Open Dag

14 februari 2022
Prijsuitreiking laptop Open Dag Scalda

Naar aanleiding van onze Open Dag op 19 november konden bezoekers na afloop een enquête invullen met hun bevindingen van die dag. Deelnemers van de enquête maakten automatisch kans op het winnen van mooie prijzen. Zo hebben we tien deelnemers mogen verblijden met een bol.com bon ter waarde van twintig euro en de hoofdprijswinnaar met een laptop van het merk ASUS.

De gelukkige hoofdprijswinnaar van deze laptop is de 16-jarige Julia uit Krabbendijke. Puur toeval was het, dat we dit nieuws op haar verjaardag aan haar bekendmaakten. Eerst moest ze haar familie overtuigen van het feit dat ze écht gewonnen had en dat er geen sprake was van een nepbericht. Voor Julia kon deze dag in ieder geval niet meer stuk.

Jozien Borgmeijer, Teamleider Verpleegkunde, Volwassenen en Zorgprofessional College Zorg en Welzijn & Uiterlijke verzorging, reikte de prijs aan haar uit. Julia vertelde ons dat ze graag een opleiding wil gaan volgen binnen de zorg zodat ze iets voor mensen kan betekenen. Door een stage bij SVRZ Ter Valcke kwam ze erachter dat dit de juiste richting is voor haar. Na een korte kennismaking zijn wij ervan overtuigd dat deze prijs in goede handen terecht is gekomen. We wensen je er veel plezier van Julia!

Omhoog