Open dagen Vavo

1 juli 2022
Richting Vavo

Via het vavo bij Scalda kun je een diploma mavo, havo of vwo halen. Als je gezakt bent op het voortgezet onderwijs volg je bij ons in principe alleen de vakken waarvoor je een onvoldoende hebt gehaald. Ook is het mogelijk om je profielkeuze te verbeteren door je in te schrijven voor certificaten (alleen 18+ studenten). Je schrijft je dan alleen in voor de vakken waarvoor je interesse hebt. Dat kan van pas komen als je de aansluiting naar een vervolgopleiding wilt verbeteren.  

Ben je gezakt? Wil je van profiel veranderen (alleen 18+)? Pak je kans bij  het vavo van Scalda.
Het voortgezet algemeen volwassenen onderwijs (vavo) biedt jou de kans om alsnog je diploma te halen. Onze intensieve opleidingen hebben een hoog tempo waarbij een grote mate van zelfstandigheid, discipline en inzet vereist is. Onze betrokken en deskundige docenten leiden je op een efficiënte manier naar je diploma. 
Pak jij deze kans? Wij zien je graag tijdens de open dagen bij het vavo van Scalda.
 
dinsdag 12 juli van 16.00 tot 19.30 uur 
Ravensteijnweg 1 in Middelburg 
Vlietstraat 11a in Terneuzen 

Wij zien je graag tijdens de open dagen bij het vavo van Scalda. Meer informatie en aanmelden voor de open dag

Plaatsingsgesprek en aanmelden 
Wil jij je aanmelden of weet je nog niet goed welke opleiding je gaat volgen, meld je dan sowieso aan. Je krijgt dan een uitnodiging voor een plaatsingsgesprek.  

Let op! 
Tussen 25 juli en 26 augustus vinden er geen plaatsingsgesprekken plaats. Wil je direct na de zomervakantie bij het vavo van Scalda starten? Meld je dan zo snel mogelijk aan om nog op tijd voor een plaatsingsgesprek te worden uitgenodigd.
 

Direct aanmelden

Meer informatie  
[email protected]  
0113 55 80 00 (Goes)  
0115 64 16 00 (Terneuzen) 

Omhoog