Ontdek welk beroep bij jou past tijdens de open dag van Scalda op vrijdag 3 februari

24 januari 2023
Scalda open dag

Kun jij ook niet wachten om te starten met een nieuwe opleiding? Het bezoeken van een open dag is een goede manier om erachter te komen welke opleiding het beste bij jou past. Ga in gesprek met toekomstige docenten en medestudenten, proef de sfeer en maak kennis met de opleidingen. Iedereen is van harte welkom op vrijdag 3 februari, van 16.00 tot 20.00 uur, in Bergen op Zoom, Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen.

De open dag is niet alleen bedoeld voor leerlingen, ook volwassenen die zich willen laten omscholen of gereed zijn voor de volgende stap in hun carrière zijn van harte welkom. Scalda houdt jaarlijks open dagen om studiezoekers een beeld te geven van de verschillende opleidingsmogelijkheden binnen haar onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie.

Registreren  
Bezoekers kunnen zich aanmelden voor de open dag op vrijdag 3 februari zodat Scalda haar bezoekers vooraf van de juiste informatie kan voorzien. Op locatie aanmelden is ook mogelijk. De deuren van de Scalda locaties en CIOS Zuidwest-Nederland (Goes) zijn geopend van 16.00 tot 20.00 uur. 

Overzicht van locaties en tijdstippen
Opleidingslocaties CIOS Zuidwest-Nederland (Dordrecht), Maritiem en Logistiek College De Ruyter en MBO DANS zijn voor geïnteresseerden geopend op andere dagen in januari en februari. Een overzicht van alle open dagen en info avond vind je hier:
 

Vrijdag 27 januari
15.00 tot 20.00 uur
Open dag
CIOS Zuidwest-Nederland in Dordrecht (Leerparkpromenade 400)
Vrijdag 3 februari
16.00 tot 20.00 uur

Open dag
Scalda in Bergen op Zoom (Zuiderdreef 322), Goes (Bessestraat 4, Stationspark 39, Industriestraat 7 en 10, Zwembadweg 3), Middelburg (Podium 15), Terneuzen (Vlietstraat 11a) en Vlissingen (Edisonweg 4a)

CIOS Zuidwest-Nederland in Goes (Zwembadweg 1)

Zaterdag 4 februari

10.00 tot 15.00 uur

Open dag (Scheepvaartdag)

Maritiem en Logistiek College De Ruyter (Boulevard Bankert 130)

Dinsdag 7 februari

16.30 tot 20.00 uur

Info avond

MBO DANS (Theater De Kring in Roosendaal)

 

Inloop- en meeloopdagen 
Naast open dagen worden ook meeloop- en inloopdagen gehouden. Deze zijn wat kleinschaliger van opzet, maar lenen zich perfect voor het dieper ingaan op persoonlijke vragen. Tijdens de inloopdagen bezoekt een klein groepje leerlingen een locatie van Scalda. Zij krijgen een rondleiding, spreken studenten en docenten van verschillende opleidingen en kunnen al hun vragen stellen. De inloopdagen vinden één keer per maand plaats op donderdag, de data zijn te vinden op scalda.nl/studiekeuze

Tijdens een meeloopdag van een specifieke opleiding, loopt een leerling een dagdeel mee met studenten of in een groep met andere studiezoekers. Op scalda.nl/studiekeuze staat een verwijzing naar de meeloopdagen die op dit moment georganiseerd worden. Dit overzicht wordt het hele jaar door aangevuld. 

Omhoog