Netwerkbijeenkomst Praktijkroute Economie drukbezocht

12 december, 2018

De netwerkbijeenkomst van de Praktijkroute Economie Zeeuws-Vlaanderen die op dinsdag 11 december plaatsvond is drukbezocht. Studenten, deelnemende bedrijven en potentiële partners kwamen bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

De Praktijkroute Economie Zeeuws-Vlaanderen loopt nu zo’n dikke drie maanden. De eerste lichting studenten heeft inmiddels zijn draai gevonden binnen de bedrijven. Tijdens de netwerkbijeenkomst hebben de verschillende partijen met elkaar gesproken over hoe deze manier van onderwijs bevalt, wat de ervaringen zijn van de studenten en hoe de begeleiders en coaches tegen het proces aan kijken.

Daarnaast sprak Prof. Dr. Filip Dochy over zijn wetenschappelijk onderbouwde visie op ‘leren met hoge impact’. Een theorie die een op een van toepassing is op de Praktijkroute.

De netwerkbijeenkomst was een groot succes. Heeft u interesse in deelname aan de Praktijkroute? Als student of bedrijf? Neem dan contact op met Daisy van der Slikke of Bart Verstraeten via [email protected] 0115-641732.