Milana Reedijk eerste gediplomeerde van Praktijkroute Medewerker secretariaat en receptie

29 januari 2020
Uitnodiging diploma Milana

Dinsdag 28 januari ontving Milana Reedijk haar mbo-diploma voor Medewerker Secretariaat en Receptie niveau 2 binnen de opleiding Praktijkroute Economie Zeeuws-Vlaanderen. Ze is de eerste student die de praktijkroute vanaf dag 1 doorlopen heeft, de andere studenten zijn later ingestroomd. Een bijzonder moment!

Milana heeft in anderhalf jaar haar diploma medewerker secretariaat en receptie niveau 2 behaald. Zij heeft deze opleiding gevolgd in de Praktijkroute wat voor haar een prima manier van onderwijs is. Vanaf dag één ga je als medewerker in opleiding aan de slag in je leerbedrijf en je gaat niet meer naar school. Wel kun je jezelf wekelijks inschrijven voor verschillende werkplaatsen om hulp te krijgen met o.a. de theoretische kanten van het gekozen beroep. Deze werkplaatsen zijn vrijwillig te volgen en ga je hier niet heen, ben je in je leerbedrijf aan de slag.

Milana is een student die graag zo veel mogelijk leert in de praktijk. Zij is gestart bij TMS industrial services waar zij erg goed begeleid is. Vervolgens heeft zij de overstap gemaakt naar Zeeuwse Gronden waar zij al vrij snel gestart is met examineren in de praktijk. Tussendoor heeft zij al haar examens behaald voor o.a. Nederlands, rekenen, Burgerschap, Engels en de keuzedelen.

Inmiddels is zij gestart met de opleiding Bedrijfsadministrateur niveau 4, wederom in de Praktijkroute en werkt nu bij Verbrugge.

Meer informatie over de Praktijkroute Economie Zeeuws-Vlaanderen
Meer informatie over de richting Medewerker secretariaat en receptie

Omhoog