Kom naar de open dagen bij CIOS Goes Breda en MBO DANS GOES BREDA

22 december, 2016

Op vrijdag 20 januari en zaterdag 21 januari openen CIOS Goes Breda en MBO DANS GOES BREDA de deuren voor potentiële studenten, hun ouders/verzorgers en andere geïnteresseerden. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari volgt ook de locatie in Breda. Tijdens de jaarlijkse open dagen krijgen bezoekers een goed beeld van de opleidingen. 

Centraal staat de beleving van de student: hoe ervaren zij het studeren bij CIOS Goes Breda of MBO DANS GOES BREDA. Uniek is de check-in waar bij aankomst aan de bezoekers wordt gevraagd waar hun informatiebehoefte ligt. Potentiële studenten en hun ouders/verzorgers volgen afzonderlijk van elkaar een deel van het programma. Toekomstige studenten gaan naar de ‘studentenlounge’ en de ouders/verzorgers naar de ‘VIP-(Very Important Parent) ruimte’. Ze krijgen daar informatie van studenten en docenten. Daarna bezoeken ze gezamenlijk het Sportfestival waar ze kunnen stellen over de opleiding. Ook wordt er een sportdemonstratie verzorgd met uitleg over de toelating. Daarnaast kan men informatie krijgen over de profielen en keuzedelen tijdens de CIOS-opleiding. 

De toekomstige MBO DANS-studenten worden na de check-in bij het CIOS-gebouw meegenomen naar het Omnium voor demonstraties, open lessen en informatie.

De open dagen in Goes vinden plaats op vrijdag 20 januari van 18.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 21 januari van 10.00 uur tot 13.00 uur op de locatie Zwembadweg 1. Voor meer informatie kijk op www.ciosgoesbreda.nl of www.mbodansgoesbreda.nl.