Kerstdag voor ouderen die georganiseerd werd door Scalda studenten groot succes!

14 december, 2018

Op maandag 17 december 2018 organiseerden studenten Zakelijke Dienstverlening van Scalda locatie Podium in Middelburg een speciale kerstdag voor ouderen. De kerstdag vond tussen 10.00 en 16.00 uur plaats bij de ijsbaan op De Markt in Middelburg en was een groot succes! De studenten organiseerden deze dag, in samenwerking met de stichting Zeeland Houdt Van Schaatsen, vanuit hun lessen Company2Learn (C2L) waarbij ze leren om projectmatig te werken.

De studenten zijn tijdens de lessen actief bezig geweest met het samenstellen van leuke activiteiten voor de ouderen. Met een schaatsbaan, bingo, ballonartiest en een kerstman met elfjes om de sfeer te maken, zorgden de studenten ervoor dat de ouderen enorm aan het genieten waren.

Bewoners van SVRZ kwamen samen met persoonlijk begeleiders meedoen aan de vele activiteiten. Maar ook andere senioren uit heel Walcheren en omstreken kwam een kijkje nemen. In totaal brachten zo'n 70 senioren deze feestelijke dag.

C2L is een studentenbedrijf van alle opleidingen Zakelijke Dienstverlening van Scalda. Studenten van verschillende opleidingen, te weten Management assistent, Bedrijfsadministrateur, Juridisch-administratief dienstverlener en Medewerker marketing en communicatie, werken in diverse projectteams aan projectopdrachten die daadwerkelijk worden uitgevoerd. C2L werkt voor opdrachtgevers binnen en buiten Scalda.