Helden & Heroes 2021

15 maart 2021

Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 mei organiseert Scalda “Helden en Heroes on Tour”. Een speciale, coronaproof editie van Helden en Heroes! In deze week worden Scalda studenten die een bijzondere prestatie hebben geleverd op originele wijze in het zonnetje gezet.

De zoektocht naar deze Helden & Heroes is weer gestart. In de week van 12 april maakt de selectiecommissie een keuze uit de nominaties. Deze keuze maken ze op basis van de aangeleverde motivatie en op basis van eventuele eigen ervaringen met de betreffende student.

Helden vs Heroes

Helden zijn excellente studenten die in het zonnetje gezet worden vanwege hun persoonlijke ontwikkeling en hun bijzondere verhaal. Heroes zijn studenten die opvallen door vakmanschap door excellente prestaties bij landelijke vakwedstrijden.

Coronaproof!

Door de coronamaatregelen heeft de dag van de Helden & Heroes in 2020 geen doorgang kunnen vinden, maar dit jaar komen we met een coronaproof concept van Helden en Heroes! Hoe ziet dat eruit? In plaats van 1 dag van de Helden en Heroes organiseren we maximaal 10 mini-evenementen.

Het mini-evenement

We maken er net als vorige jaren weer een bijzonder event van, waar trots en het delen van die trots centraal staan. Het is geen verkiezing waaruit een winnaar kiezen, maar we zetten onze Helden en Heroes op een bijzondere manier in het zonnetje.

Picknick & interview met Juvat Westendorp

De Helden en Heroes krijgen op een bijzondere plaats in Zeeland een exclusieve picknick aangeboden en mogen hiervoor maximaal 4 gasten (familieleden, vrienden) uitnodigen. De Helden en Heroes worden in een vintage VW-busje opgehaald door niemand minder dan presentator en acteur Juvat Westendorp! Hij zal de studenten gedurende de picknick het hemd van het lijf vragen!

Helden en Heroes TV

Het interview wordt gefilmd en gemonteerd tot een korte video. Deze video wordt vertoond bij ‘Helden en Heroes TV’, van 7 juni tot en met 16 juli, via de social mediakanalen van Scalda. Studenten die instemmen met deelname aan Helden en Heroes, gaan dus akkoord met het vertonen van hun video. Het is daarom ook van belang dat een student die je aanmeldt, akkoord gaat met het verschijnen op video. En dus voor de camera durft te zitten.

Waarom kiest Scalda Helden en Heroes?

De Helden en Heroes van Scalda zijn studenten met een bijzonder verhaal of studenten die een bijzondere prestatie hebben geleverd. Voorgaande jaren organiseerden we de dag van de Helden en Heroes en zetten we deze studenten in het zonnetje. Tijdens het event spreekt Scalda haar waardering uit voor deze studenten; we zijn trots en delen ook graag die trots. Dit jaar gaan we dit dus doen via de mini-evenementen. Helden en Heroes sluit aan bij het excellentieprogramma van Scalda en bij de wens vanuit de organisatie om excellentie uit te dragen.

Op de hoogte blijven? Bekijk dan de Helden en Heroes website en volg ons op Facebook en Instagram Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Andrea Maas of Sabine Mabesoone van het team Marketing en Communicatie van Scalda. Zij zijn te bereiken via [email protected]

Omhoog