Groot gratis introductiefestival op 5 september voor alle Zeeuwse studenten

29 juni, 2017

Op dinsdag 5 september vindt in de binnenstad van Middelburg de eerste editie plaats van het Introductiefestival Zeeland. In de line up staat een groot aantal nationale top DJ’s zoals The Partysquad, Pep & Rash, Jebroer & The Outsiders, Egbert (Live) en vele andere. Het festival vindt plaats op de Markt, Plein1940 en in De Spot in Middelburg. Het festival is gratis toegankelijk. Het festival moet Zeeland tot een aantrekkelijkere provincie voor studenten maken en Middelburg op de kaart zetten als onderwijsstad.

Op het event staan zowel lokaal en (inter)nationaal bekende DJ’s. Het evenement begint om 17:00 uur ‘s middags en duurt tot 23:00 uur ’s avonds, zodat studenten na afloop nog met het openbaar vervoer naar huis kunnen. Om 23:00 uur vindt in Poppodium De Spot een afterparty plaats met het  Brabantse DJ-collectief de Banganagangbangers.

Het buitenprogramma bestaat uit twee podia. De mainstage op de markt met mainstream dance acts als The Partysquad, Jebroer & The Outsiders, Biggi en lokale namen als Pep & Rash en Jailo. Op Plein 1940 wordt er met name techno geprogrammeerd. Hier zijn namen als Egbert (live), Janick Megroot, on/off en Pokoe te zien

De coördinatie van het evenement ligt in handen van M800. De uitvoering van het evenement is in handen van You-Dance die in Middelburg ook City of Dance organiseert. Er wordt daarbij nauw samengewerkt met de drie onderwijsinstellingen University College Roosevelt, Hogeschool Zeeland en Scalda.

Hier vind je het volledige programma. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes van het Introductiefestival, like de pagina op Facebook