Fysieke open dagen in februari

17 januari 2022
Kom naar onze open dag!

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Toch was het nog even spannend, maar we mogen toch fysieke open dagen organiseren! Een goede manier om met toekomstige docenten te praten, sfeer te proeven en kennis te maken met de opleidingen binnen Scalda. Want welke opleiding past het beste bij jouw interesses, ambities en passies? 

Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij Scalda en CIOS Zuidwest-Nederland op vrijdag 4 februari van 16.00 tot 20.00 uur in Bergen op Zoom, Goes, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen en bij Maritiem en Logistiek College De Ruyter op zaterdag 5 februari van 10:00 tot 15:00 uur in Vlissingen. Daarnaast is op vrijdag 21 januari ook al een infodag van 16.00 tot 20.00 uur bij CIOS-Zuidwest-Nederland in Roosendaal.

Kom je ook? Meld je hier aan.

Richtlijnen:
We zijn heel blij dat we voor de tweede keer dit schooljaar weer fysieke open dagen mogen organiseren en doen dit uiteraard volgens de richtlijnen. Binnen de schoollocaties is daarom voor iedereen het gebruik van een mondkapje verplicht. Niet alleen wanneer je van A naar B loopt, maar ook wanneer je zit.

Registreren   
Bezoekers dienen zich aan te melden voor de open dagen op vrijdag 4 en zaterdag 5 februari via scalda.nl/opendagen. Zo voorziet Scalda bezoekers vooraf van de juiste informatie. Dit is van groot belang, zeker als er nieuwe maatregelen worden getroffen die van invloed zijn op de open dagen. Ter plaatse aanmelden is ook mogelijk, dus mocht je op het laatste moment nog naar één van de open dagen willen komen, is dat geen probleem.

Inloopdagen
Daarnaast zijn ook de inloopdagen nog steeds bezig. Hier bezoek je met een klein groepje een van onze locaties. Je krijgt een rondleiding, je spreekt studenten en docenten en je kunt al je vragen stellen. Lees hier meer.

De inloopdagen worden gehouden op de volgende donderdagen: 

  • 17 februari
  • 24 maart
  • 14 april
  • 19 mei
  • 16 juni
Omhoog