Extra informatieavond Praktijkroute Horeca-Toerisme voor Schouwen-Duiveland

4 november, 2019

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van de Praktijkroute Horeca-Toerisme en woon jij in Schouwen-Duiveland? Dan ben je van harte welkom op de extra informatieavond op 3 december van 16.00 uur tot 20.00 uur in Hotel De Zeeuwse Stromen in Renesse.

Tijdens deze informatie krijg je uitleg over de opbouw van de praktijkroute en krijg je antwoord op al je vragen. Daarnaast kun je ervaren hoe een van onze praktijkbedrijven opleiden via de praktijkroute heeft ingericht. Natuurlijk staan onze huidige studenten, de coaches en de praktijkopleiders klaar om met jou in gesprek te gaan over jouw mogelijkheden.

Aanmelden voor de informatieavond
Je bent van harte welkom op deze informatieavond. Meld je wel even aan zodat we rekenen op je komst!

Aanmelden voor de open dagen

Je mbo-diploma halen zonder in de schoolbanken te zitten

Bij de Praktijkroute Horeca-Toerisme ga je als student vanaf je eerste schooldag aan de slag in het bedrijf. Je volgt daar een BOL-opleiding. Je wordt gecoacht in het bedrijf door een coach van school en een praktijkopleider van het bedrijf. Wekelijks is er een driehoeksgesprek waarbij, aan de hand van de door jou gemaakte planning, gereflecteerd wordt op de afgelopen week en vooruit wordt gekeken naar de volgende week.  

Je gaat bij verschillende bedrijven aan de slag als medewerker-in-opleiding (MIO). Met de vragen die je in de bedrijven tegenkomt, ga je samen met de coach van Scalda aan de slag. Hierdoor sluit het onderwijs direct aan bij wat er vandaag de dag gebeurt in het bedrijfsleven.

Ga naar meer informatie over de Praktijkroute Horeca Toerisme

 

Praktijkroute Horeca-Toerisme