Eén op één videogesprekken

Onze docenten en decanen staan voor je klaar.
9 februari 2021

We zitten nog steeds in een 'lockdown' en Open Dagen plannen zoals we gewend zijn is dan ook geen optie. In november hebben we een uitgebreid Online Open Dagen Festival gehad. En met succes! Alle voorlichtingsvideo's zijn dan ook opgeslagen en beschikbaar via scalda.nl/terugkijken. Je kunt daar meer dan 50 video's terugkijken en de informatie ophalen die jij nodig hebt.

Om jou, als toekomstige student, nog verder te helpen, bieden we nu twee soorten videogesprekken aan. Een studiekeuzegesprek met een decaan of een videogesprek met docent/voorlichter. In dit gesprek van 20 minuten kun jij al je vragen stellen.

Heb je een vraag over een specifieke opleiding? Of heb je twee, drie of misschien wel vier vragen of wil je gewoon wat meer horen over één of meerdere opleidingen binnen deze branche? Vraag dan een gesprek aan met een docent.

Heb je nog geen idee welke opleiding je wilt volgen? Geen paniek! Dan kan een studiekeuzegesprek met onze decaan je verder helpen. Want welke mbo-opleiding past bij jou? Welk niveau en welke leerweg? Dat is niet gemakkelijk! Een decaan helpt je bij deze keuze.

Reserveer je één op één videogesprek

Omhoog