Dylan Noordenbos ambassadeur van Scalda

10 december 2020

Dylan Noordenbos volgt bij Scalda de opleiding medewerker marketing en communicatie. Hij vertegenwoordigt Scalda tijdens de jaarlijkse mbo Ambassadeursverkiezing. Begin januari 2021 gaat hij met een aantal ambassadeurs de strijd aan om de landelijke ambassadeurstitel. Dylan is geselecteerd als ambassadeur, omdat hij goed de verbinding laat zien tussen mbo en het werkveld. Hij laat dat op vele manieren zien met voorbeelden uit zijn eigen werk en hobby. Bovendien heeft Dylan goede skills op het gebied van communicatie en leidinggeven. Naast het mbo-ambassadeurschap doet Dylan dit jaar namens Scalda ook mee aan de NK Skills vakwedstrijd voor marketing en communicatie.

Landelijke verkiezing

Ambassadeurs zijn studenten aan het middelbaar beroepsonderwijs die zich op school, tijdens hun stage of op een andere manier tijdens hun opleiding hebben onderscheiden. Alle deelnemende mbo-scholen kiezen jaarlijks hun eigen ambassadeur die zij nomineren voor de landelijke verkiezing. Voor Dylan breken met de Landelijke Ambassadeursverkiezing spannende tijden aan. De vakjury kijkt onder meer naar communicatieve vaardigheden, probleemoplossend vermogen en leiderschapskwaliteiten. Dit gebeurt in verschillende challenges die je straks kunt volgen via het YouTube-kanaal mbo’ers pakken aan! Wil je dit niet missen? Ga dan gauw naar het YouTube-kanaal en abonneer je! Jan Versteegh gaat het programma weer presenteren!

Op 17 mei 2021 wordt tijdens het Ambassadeursgala de winnaar gekozen. Deze student is een jaar lang het gezicht van het mbo.

Omhoog