Doe mee aan de hiphopworkshop van Gianinni Semedo

Unieke kick off schooljaar 2020-2021
18 augustus 2020

De bekende danser en choreograaf Gianinni Semedo verzorgt voor alle dansers in de regio Zuidwest-Nederland een hiphopworkshop op vrijdag 28 augustus in Schouwburg De Kring in Roosendaal. De workshop is een onderdeel van de kick off van schooljaar 2020-2021 voor de studenten van de opleiding MBO Dans.

Geïnteresseerden die graag willen dansen onder leiding van deze bekende danser en choreograaf, kunnen zich nu aanmelden.

Details workshop vrijdag 28 augustus

  • Tijd: 13.00-14.30 uur
  • Locatie: Schouwburg de Kring Roosendaal
  • Kosten: €10,- euro (Cash only)
  • Aanmelden via: [email protected]

Uiteraard houden alle deelnemers en de organisatoren zich aan de geldende maatregelen rondom COVID-19.

Over Gianinni Semedo

Gianinni Semedo is een danser en choreograaf, geboren en getogen in Nederland. Na het deelnemen aan seizoen 1 van "So You Think You Can Dance" vertrok Gianinni op 21-jarige leeftijd naar Los Angeles om daar zijn dromen te verwezenlijken.

Gianinni woont ondertussen 10 jaar in Los Angeles en heeft tijdens zijn indrukwekkende carrière gewerkt met de grootste artiesten: Lady Gaga, Rihanna, Kanye West, Nicki Minaj en Paula Abdul om een paar op te noemen. Ook heeft hij een 3-jarige wereld tour gedaan met het prestigieuze "Cirque Du Soleil".

In 2018 was Gianinni jury lid in het RTL 4 dansprogramma “Time to Dance". Samen met Dan Karaty. Naast het dansen choreografeert en regisseert Gianinni ook filmprojecten in LA en geeft hij workshops en masterclasses over de hele wereld om zijn passie te delen.

Over MBO Dans

MBO Dans biedt de opleidingen Dansprofessional niveau 3 en niveau 4 aan, de school is gevestigd in Goes en verzorgt de praktijklessen in Schouwburg De Kring in Roosendaal. Dit schooljaar is gestart met een nieuw opleidingsconcept, dat zeer succesvol blijkt te zijn.

Omhoog