Dare2Care festival op woensdag 13 maart in de Grote Kerk in Goes

1 maart, 2019

Op woensdag 13 maart organiseert Viazorg in samenwerking met 26 organisatie, waaronder Scalda, het Zorg en Welzijnsfestival Dare2Care in de Grote Kerk in Goes.  Geen saaie kraampjes met foldertjes, maar toffe activiteiten waarbij je kennis maakt met zorg & welzijn. De leukste sector die er is! Denk aan een experience-ruimte van het ADRZ, de zorg ervaren met een VR-bril of ouderdomspak, een kijkje nemen in een ambulance, cupcakes van Juvent en dansen in een Silent Disco! Last but not least;  de dag wordt afgesloten met een optreden van de Zeeuwse hiphopband de Hobbyisten vanaf 18.30 uur. En dat is nog lang niet alles!

Deelnemende organisaties

Adrz, Allevo, Arduin, Buurtzorg Nederland, Emergis, Eva Regelt!, Gors, HZ, Juvent, Kibeo, Kinderopvang Walcheren, Leerwerkloket, Philadelphia, Revant, Scalda, SMWO, Stichting Intervence, Stichting 't Huus, Stichting Zuidwester, SVRZ, Tragel, UWV, Viazorg, Witte Kruis Ambulancezorg, WVO Zorg, Zorggroep Ter Weel, ZorgSaam, Zorgstroom.

Details

Startdatum: 13 maart 2019 om 13:00
Einddatum: 13 maart 2019 om 19:30
Locatie: Grote Kerk, Goes
Voor wie: Iedereen die kennis wil maken met zorg & welzijn!
Kosten: gratis!

De week van Zorg & Welzijn

Het Dare2Care-festival vindt plaats tijdens de Week van Zorg & Welzijn die plaatsvindt van 11 t/m 16 maart. Tijdens deze week openen Zeeuwse zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren! In het hele land worden er volop evenementen georganiseerd gericht op leren en werken in de sector. 

Meer over het festival

Like het evenement op Facebook