Burgemeester opent expositie studenten Bloem, groen en styling

7 mei 2019
Innovatie groen onderwijs

Burgemeester Margo Mulder opent op dinsdag 28 mei de expositie van bloemwerken van de studenten Bloem, groen en styling van Scalda Groen College en cursisten Bloemstylist van Helix Learning. Van 18.30 – 21.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom om deze expositie in onze locatie aan het Stationspark 39 in Goes te bezoeken.

Tijdens de expositie zijn de eindejaars- en examenstukken van de eerste, tweede en derdejaars studenten Bloem, groen en styling en van de cursisten Bloemstylist van Helix Learning te bewonderen. Zij maken bloemwerken met onder andere devolgende thema’s:

  • Zomer in je bol
  • Trends
  • Metamorfose
  • Tafelversiering
  • Bruidsboeket met bijbehorende accessoires
  • Kransen

De studenten en cursisten hebben ieder op een zeer creatieve manier invulling gegeven aan de opdrachten bij deze thema’s. Zij maken daarbij gebruik van verschillende technieken. Dit levert ongetwijfeld een gevarieerde expositie op.

Tijdens deze avond zijn studenten, cursisten en docenten aanwezig om informatie te geven over de opleidingen en de cursussen die worden aangeboden.

Innovatie groen onderwijs
Per augustus 2018 heeft Scalda het groene mbo-onderwijs in Goes overgenomen onder de naam Scalda Groen College. Scalda werkt samen met bedrijfsleven en de overheid (Samenwerking in de Groene Delta) aan innovaties en vernieuwingen in het groene onderwijs. Het feit dat de burgemeester Margo Mulder van Goes de expositie opent is daarvan een voorbeeld.

Omhoog