Bij IW stomen we je klaar!

10 februari 2021
iw open huis

Techniek heeft de toekomst en bij IW, dé opleider voor elektro- en installatietechniek zorgen wij ervoor dat iedereen klaar is voor de techniek van morgen! Benieuwd hoe IW werkt? Bekijk het hier.

Weten of een BBL-opleiding (niveau 2 t/m 4) in de techniek iets voor jouw leerling is? In de installatie- en elektrotechniek zitten ze te springen om hun talent!

Via IW bieden wij de mogelijkheid om in een leerzame, praktische omgeving - mét een mooi salaris - een écht vak te leren! En natuurlijk begeleiden wij daar graag persoonlijk bij! De student besteedt het grootste deel van de tijd bij een erkend elektro- of installatiebedrijf. Daar leren ze direct de fijne kneepjes van techniek van ervaren monteurs. Speciale vaardigheden leren ze in het Techniekhuis Goes. En natuurlijk volgen ze één dag per week theorie bij Scalda.

Tijdens de opleiding is de student ‘in dienst’ van IW en geeft een vaste praktijkopleider extra begeleiding waar nodig. Er zijn geen opleidingskosten want die betalen wij, evenals een goed salaris.

OPEN TechniekHUIS:

Voor geïnteresseerde vmbo’ers + ouders + docenten die meer willen weten over een BBL opleiding in de installatie- of elektrotechniek, hebben wij coronaproof OPEN HUIS op:

  • 26-02-2021 van 16.00 – 20.00 uur
  • 26-03-2021 van 16.00 – 20.00 uur
  • 30-04-2021 van 16.00 – 20.00 uur

Techniekhuis: Industriestraat 10 te Goes

Om het veilig te houden wél even aanmelden via iwnederland.nl/brabant-zeeland/aanmelden-open-dagen/

Nog niet zeker van de keuze, dan is er altijd nog een meeloopdag. Let op: dit is maatwerk, in verband met COVID-19, maar neem vooral contact op. Er is altijd iets mogelijk --> Bekijk hier de mogelijkheden voor een meeloopdag.

Omhoog