Ben je gezakt? Wil je van profiel veranderen? (alleen 18+)

Pak je kans bij het College voor Vavo
19 juni, 2018
Scalda foto opleiding vavo - havo

Wij helpen je met het halen van je diploma voor mavo, havo of vwo. Of met certificaten voor losse vakken.

Vavo
Via het College voor Vavo kun je een diploma mavo, havo of vwo halen. Als je gezakt bent op het voortgezet onderwijs volg je bij ons in principe alleen de vakken waarvoor je een onvoldoende hebt gehaald. Ook is het mogelijk om je profielkeuze te verbeteren door je in te schrijven voor certificaten (alleen 18+ studenten). Je schrijft je dan alleen in voor de vakken waarvoor je interesse hebt. Dat kan van pas komen als je de aansluiting naar een vervolgopleiding wilt verbeteren

Volwassen studeren
Onze intensieve opleidingen hebben een hoog tempo waarbij een grote mate van zelfstandigheid, discipline en inzet vereist is. Onze betrokken en deskundige docenten leiden je op een efficiënte manier naar je diploma.
Pak jij deze kans? Wij zien je graag bij Scalda College voor Vavo.

Intake en aanmelden
Wil jij je aanmelden of weet je nog niet goed welke opleiding je gaat volgen, meld je dan sowieso aan. Je krijgt dan een uitnodiging voor een intakegesprek. 

Let op!
Tussen 13 juli en 22 augustus vinden er geen intakegesprekken plaats. De laatste intakegesprekken zijn van 22 tot 29 augustus.

Wil je direct na de zomervakantie bij het College voor Vavo starten? Meld je zo snel mogelijk aan om nog op tijd voor een intakegesprek te worden uitgenodigd.

Aanmelden

Meer informatie
[email protected]
0118 55 86 40 (Middelburg) of 
0115 64 16 00 (Terneuzen)