Banen- en BBL-markt voor jongeren in Terneuzen en Goes

6 maart, 2017

Op donderdag 16 maart organiseert ‘Aan de slag in Zeeland’ een banenmarkt in het stadhuis van Terneuzen en bij Scalda aan de Bessestraat in Goes. Jongeren tot 27 jaar die een baan zoeken zijn van harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur. 

Deze middag zijn er verschillende werkgevers en uitzendbureaus aanwezig met reguliere vacatures, vacatures met opleidingsmogelijkheden en BBL vacatures. In Goes is er een mogelijkheid om een gratis workshop te volgen. In deze workshop leer je alles omtrent solliciteren. Deze workshop duurt ongeveer 45 minuten.

De toegang tot de banenmarkt is gratis. Het is wel noodzakelijk om je vooraf aan te melden.

Interesse in de Banen- en BBL-markt in Terneuzen?
Stuur dan je naam, telefoonnummer, e-mailadres en curriculum vitae door naar [email protected] of [email protected] Geef daarbij ook aan of je werk of een BBL opleiding zoekt en in welke branche. Je krijgt dan een persoonlijke uitnodiging voor de banen- en BBL-markt.

Interesse in de Banen- en BBL-markt in Goes?
Voor de banenmarkt en sollicitatieworkshop moet je je wel aanmelden. Dit kan door een mail te sturen naar: [email protected]
Vermeld hierbij: je naam, geboortedatum en of jij de workshop wil volgen. Na aanmelding ontvang je de definitieve uitnodiging en aanvullende informatie.